Titel

I See Yo

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789081402101

Uitgever

Eigen beheer

Prijs

17,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, Hardcover Nieuwstaat

Meer info
"I see you" is een ervaringsdagboek van een bereisd en ervaren, veelsoortig creatief talent, stylist, schepper en vader van drie, Luc Vleugels.

Op een bepaald moment in zijn leven voelde Vleugels het belang om even te treuzelen, terug te kijken en een persoonlijke, tussentijdse synthese te creëren. Hij heeft gegraven in de rijkelijk gevulde schatkamer van zijn ervaringswereld en heeft parels eruit gehaald die hij in dit boek heeft verzameld. De tekst- en beeldschatten die hij ons presenteert, nodigen ons uit om te vertragen, te creëren, in te leven en na te denken. Elke pagina nodigt de lezer uit om tot stilstand te komen, zich persoonlijk te verhouden tot de inhoud op de pagina en een eigen verhaal te bedenken.

Luc Vleugels heeft de tijd genomen om voor zichzelf op zoek te gaan, om tot zijn eigen essentie en soms pijnlijke ontleding van zijn ziel te komen. Het boek biedt speelse weergaven van en tussen gedachten. Het toont een beeld(woord)maker aan het werk in zijn atelier die dicht bij de kleine dingen in het leven wil blijven, kleine dingen die soms grote schatten kunnen blijken te zijn. Dit boek wil respect, zintuiglijke waarnemingen, aandacht, de juiste dingen op het juiste moment op de juiste plaats benadrukken en hoe belangrijk deze kunnen zijn in iemands leven.
Tijdens het componeren van "I see You" manoeuvreerde de auteur twee concepten: hoge versus kleine emoties, zwart versus wit, licht versus duisternis; woord(woordspelingen) versus afbeelding; eenvoud versus complexiteit, man versus vrouw. Ook het voorblad roept een gevoel van dualiteit op: op de röntgenfoto van het hoofd van de auteur staat een wijd open mond. Het is zowel een schreeuw (van pijn) als een geeuw (die de traagheid en onverschilligheid van onze tijd weerspiegelt)
Afbeeldingen
Vleugels Luc - I See Yo
@homeboeken Berkel-Enschot

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel @homeboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met @homeboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en @homeboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van @homeboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • @homeboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren