Titel

Ariel Sharon - koning van Israel

Schrijver
ISBN

9789059114708

Uitgever

Soesterberg, Aspekt, 2005

Prijs

22,00

Bijzonderheden

216 pp. Zeer goed exemplaar. Paperback.

Meer info
Zelfstandigheid, onafhankelijkheid en standvastigheid worden Ariel Sharon met de paplepel ingegoten. Een belangrijke les die hij van zijn vader leert is dat 'een man zijn bezit moet beschermen. Als je ergens voor werkt, dan is het je plicht je bezit te beschermen'. Het zijn de waarden van zijn ouders, met zijn aangeboren tactisch inzicht en een tomeloze ambitie, die Ariel Sharon maken tot de man die hij nu is: onconventioneel, omstreden, maar niet van zijn stuk te brengen. Deze eigenschappen brengen hem in het leger al in aanvaring met zijn meerderen, in de politieke arena met een groot aantal van zijn medeparlementariers en op internationaal niveau zelfs met vrijwel de gehele wereldgemeenschap. Toch weet hij vriend en vijand keer op keer te verrassen, of het nu op het slagveld is, in de rechtzaal of in de politieke strijd om Israëls bestaan. Ariel Sharon heeft zijn hele leven voor de staat Israël gewerkt, en ziet het als zijn plicht zijn land te beschermen. Zelfs al betekent dit de oprichting van de lang door hem verfoeide Palestijnse staat. Deze korte biografie beschrijft het leven van een tacticus die veranderde in een strateeg.
mokum Amsterdam

Gespecialiseerd in WO-2.
Buspakjes 3,50 (Postnl). Pakketten die niet door de bus passen, ongeacht het gewicht: EUR 6,-- (Postnl).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel mokum.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met mokum
  • Na uw bestelling ontvangen u en mokum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van mokum vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • mokum kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren