Titel

Boekbinder worden

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Carbolineum Pers

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Beschikbaar

3 exemplaren

Bijzonderheden

De geestige memoires van een boekbinder

Meer info
Dit zijn de geestige jeugdherinneringen van de Antwerpse drukker Pierre Dirix, die vertelt hoe hij als jonge knaap van 1896 tot 1901 leerde boekbinden in het atelier van de Duitse binder Carl Keuth, leerde omgaan met de collega-boekbinders, enzovoort. Het boekje is volledig met de hand gezet en met de handpers gedrukt. Genaaid en gelijmd in omslag, 22 cm., 24 blz., met het drukkersmerk en een foto van Dirix. Nog enkele exemplaren beschikbaar. Nieuwstaat, u koopt van de drukker-uitgever zelf.
Afbeeldingen
Dirix, Pierre - Boekbinder worden
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren