Titel

Catalogi van Antiquariaat Swertz / Reflex

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Swertz

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

De bloei van de bibliofilie in de jaren 80

Meer info
Collectie van 32 catalogi van Antiquariaat Reflex van André Swertz in Utrecht, dat floreerde in de jaren 80, de bloeitijd van de naoorlogs bibliofilie, wat zich weerspiegelt in de catalogi. Het gaat om catalogi Nederlandse literatuur, bibliofilie, private press, tijdschriften, surrealisme, kunst, typografie, clandestiene uitgaven, enz. tussen nr. 12 (1981) en 100 (1995). Goede staat, soms enkele aantekeningen.
Catalogi 12, 14, 18, 20, 21, 22, 24, 25, 26, 32, 33, 40, 45, 46, 51, 57, 63, 70, 72, 74, 75, 77, 78, 81, 82, 84 met supplement, 85, 92, 95, 100. Extra: 140 en 149
Afbeeldingen
André Swertz - Catalogi van Antiquariaat Swertz / Reflex
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren