Titel

Blauwe tramlijnen in kleur; de lijnen Amsterdam -Volendam en Amsterdam - Zandvoort

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uquilair b.v.

Prijs

29,50

Bijzonderheden

1e druk 2006, 145 pag., hardcover, NIEUW=ONGELEZEN en SCHAARS !

Meer info
In dit prachtig SCHAARSE uitgewerkte en gedetailleerde boek, UITSLUITEND voorzien van full-colourfotos uitgegeven, t.g.v. het feit, dat het 50 jaar geleden is, dat de laatste elektrische tramlijn in Waterland werd opgeheven en vervangen door 1 autobusdienst. Bijna 1 jaar later zou ook de lijn Amsterdam-Zandvoort dit lot ondergaan. Dit was het einde van de NZH, waarvan al in 1899 de eerste electrische tramlijn werd aangelegd.. Zuid-Holland is nog 4 jaar langer doorgegaan en toen was alles definitief gebeurd. Met zeer uitgebreide omschrijving bij alle fotos, kunt u alles terugvinden over de tramlijnen van centraal naar Noord, de tramlijn Amsterdam-Volendam en de tramlijn Amsterdam-Zandvoort.
Afbeeldingen
Albers, L.J.P. - Blauwe tramlijnen in kleur; de lijnen Amsterdam -Volendam en Amsterdam - Zandvoort
Topography & Artbooks Heemstede

BESTE BOEKENLIEFHEB (STERS) BERS;
Zoek NIET VERDER, want met mijn 5 sterren recommandatie VANAF 2017, wil ik u alleen maar BLIJ maken ,met SUPERLAGE PRIJZEN van mijn bijzondere PARTICULIERE-/ PRIVE-VERZAMELING van vele; dus ongelezen of Z.G.A.N. boeken !!! Het betreffen: TOPOGRAFIE- en GESCHIEDENIS boeken van bijna alle plaatsen in NOORD- EN ZUID HOLLAND.! Met daarbij mijn speciale hobby; boeken van Kennemerland !!! Bovendien bezit ik 1 uitgebreide particuliere KUNSTBOEKEN-VERZAMELING VAN DE MEEST BEKENDE MEESTERSCHILDERS, welke niet allemaal op mijn site staan !!! Gaarne zie ik dus uw bestelling met belangstelling tegemoet, waarmee ik hoop als hobbiist; u blij te hebben gemaakt ; waarvoor mijn dank !!!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Topography & Artbooks.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Topography & Artbooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en Topography & Artbooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Topography & Artbooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Topography & Artbooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren