Titel

A printed exhibit of Bodoni Type

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

Redfield-Kendrick-Odell Co., 1923

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Zeldzame letterproef van Bodoni letter

Meer info
"A printed exhibit of Bodoni Type with Appropriate Ornaments, Presented to the members of the American Institute of Graphic Arts, by the Redfield-Kendrick-Odell Co(mpany), Printers and Map Makers, New York, z.d. (1923)."

26 x 18 cm., kartonnen uitgeversband, rug overkleefd met tape. Exlibris van The James V. Brown Library Williamsport. Enkele stempels, eerste schutblad beschadigd. 46 ongenummerde blz met proeven van de Bodoni letters en ornamenten, gedrukt op zwaar en gevergeerd papier.

Inleiding over Bodoni van Arthur K. Willyoung ; de tekst over Bodoni die voor de letterproef gebruikt is, is van Henry Lewis Bullen. Met een portret (staalgravure?) van Bodoni tegenover de titelbladzijde.

Zeldzaam werk, helaas in matige staat. OCLC-nummer:1008149257. Een goed exemplaar staat maart 2022 op Abebooks voor 436 euro.
Afbeeldingen
Willyoung, Arthur K. (inl.) - A printed exhibit of Bodoni Type
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren