Titel

C.-F. De Nelis

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Bailly, 1942

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Doctoraatsthesis over bisschop Nelis

Meer info
"C.-F. De Nelis. Un homme d'Eglise libéral au Siècle des Lumières (1736-1784). Thèse pour le doctorat d'Université présentée à la faculté des lettres de Paris par Willy-J.-H. Prick. 1942, Imprimerie Bailly & Wettstein, Nancy."

25 x 17 cm., uitgeversomslag, goed exemplaar. 328 blz., inclusief bibliografie en index. Uitvoerige biografie van de bekende bisschop van Antwerpen die ook nog stichter was van de academische drukkerij van de Leuvense universiteit. Bijgevoegd: overdruk door Carlo De Clercq over De Nelis, met opdracht aan Henri de Groote. Worldcat OCLC-nummer: 793007607.

Zeldzaam, ik vind januari 2022 geen ander exemplaar te koop op internet.
Afbeeldingen
Prick, Willy - C.-F. De Nelis
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren