Titel

Absence Illégale

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

L.J. Kryn, 1929

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Zeldzame dichtbundel

Meer info
"Hermann M. Toussaint. Absence Illégale. 1929. Editions L.J. Kryn à Bruxelles".

25 x 18 cm., oorspronkelijk omslag verkleurd. 26 blz. gedichten, cursief gezet door drukkerij Buschmann te Antwerpen. Ongenummerd exemplaar op "featherweight". Het op het omslag aangekondigde "frontispice de Willem Paerels" ontbreekt.

Een van de zeldzamere uitgaven van L.J. Kryn, waarvan ik december 2021 geen ander exemplaar te koop vind. Leo Kryn (1878 - 1940) was van 1901 tot 1940 uitgever te Brussel. Na zijn dood werd zijn fonds overgenomen door Angèle Manteau.

Dit is waarschijnlijk de enige publicatie van Hermann M. Toussaint, waarover ik verder ook geen informatie vind. Is het een pseudoniem?

Worldcat (OCLC-nummer: 901918979) kent alleen een exemplaar in de EHC Antwerpen. De KB Brussel heeft een geletterd exemplaar op Van Gelder en noemt 24 frank als verkoopprijs in 1926.
Afbeeldingen
Hermann M. Toussaint - Absence Illégale
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren