Titel

045 ) Voetzool - Handmassage ( Reflexzonetherapie . ) Reflexzone-massage is een prettige en makkelijk te leren methode om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren. -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020206043

Uitgever

Ankh-Hermes .( ankertjes.)

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback in als nieuwe staat 4221 - 6e dr 1989 - 96 gr

Meer info
- Op onze handen zowel als op onze voeten zijn alle organen gelokaliseerd; de auteurs geven duidelijk aan waar de specifieke drukpunten zich bevinden, hoe deze behandeld moeten worden en beschrijven diverse massagetechnieken. Er worden veel verschillende klachten behandeld: astma, rugklachten, bloeddruk, moeheid en depressie, hoofdpijn, infecties, zenuwachtigheid en veel andere kwalen uit de dagelijkse praktijk. Zij zijn door de alfabetische volgorde eenvoudig te vinden en met behulp van deze methode dikwijls snel op te lossen. Hierbij zijn de duidelijke illustraties een belangrijk hulpmiddel. 'Het enige juiste dat gezegd kan worden is, dat de nauwkeurige toepassing van de in dit boekje beschreven technieken verlichting kan brengen van schadelijke spanningen en andere gevaarlijke psychosomatische factoren. Waar dit, plus de verlichting van pijn, is bereikt, zijn we op weg naar beterschap en overwinning van de ziekte.' Dit is een echt doe-het-zelfboek. Reflexzonetherapie kan op geen enkele wijze nadelig werken. Als ze correct worden toegepast, kunnen ze wonderbaarlijk effectief zijn.
Afbeeldingen
Bergson , Anika & Vladimir Tuchack . [ isbn 9789020206043 ] 4911 - 045 )   Voetzool - Handmassage ( Reflexzonetherapie . ) Reflexzone-massage is een prettige en makkelijk te leren methode om pijn te verlichten, ziekten te beteugelen, spanningen te verminderen en gezondheid te herstellen en te bewaren. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren