Titel

Complete sjabloneerboek, Het / druk 2

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021304847

Uitgever

Cantecleer

Prijs

4,00

Bijzonderheden

1991, 128 pp, paperback, met sjablonen, net exemplaar

Meer info
Sjabloneren is de meest eenvoudige, goedkope en veelal ook snelste manier om het gehele interieur een nieuw aanzien te geven en te verfraaien. Dit prachtig geïllustreerde boek, geheel in kleur, toont het hele proces vanaf het sjabloonontwerp tot en met het aanbrengen van de verf. Daarbij bevat het ca. 20 kant en klare uitneembare sjablonen van stevig, afwasbaar materiaal alsook talrijke op ware grootte afgebeelde voorbeelden. De rijkdom aan ideeën, de practische informatie en instructies, de fraaie en originele sjablonen, de talrijke suggesties over het gebruik van kleur en de schitterende voorbeelden vullen elkaar in dit boek bijzonder aan. Men kan er direct mee aan de slag.

Een sjabloon is een stuk stevig papier, karton, metaal of kunststof, waar een motief uitgeknipt of gesneden is. Wanneer men het sjabloon op een ondergrond legt, het uitgeknipte motief bewerkt met b.v. verf of krijt, staat op de ondergrond na het verwijderen van het sjabloon, het motief. Dit boek begint met een hoofdstuk technieken: welke materialen en gereedschappen heb je nodig. Hoe maak je een sjabloon. Hoe krijg je welke kleureffekten. Hoe moet je spuiten en/of borstelen? Hoofdstuk 2 en ij laten het effekt zien als één sjabloon één of meerdere keren gebruikt wordt, b.v. poezen in de kinderkamer, op behang, gordijnen, enz. In hoofdstuk 4 en 5 wordt de techniek toegespitst op een ondergrond van hout - diverse meubelstukken - tegels en textiel. Sjablonen kunnen nagetekend worden. Ook zijn de uitneembare sjablonen uit het boek te gebruiken. De uitgebreide stap-voor-stap-instruktie is duidelijk. Per bladzijde 2 kolommen-druk en 1 smalle kolom voor illustratie-onderschrift. Dit kleurrijke doe-boek zal de doe-het-zelver aktiveren om het interieur van zijn/haar woning een exclusief tintje te geven.
Afbeeldingen
Saint George, A. - Complete sjabloneerboek, Het   / druk 2
ikhebaleenboek Uitgeest

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ikhebaleenboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ikhebaleenboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en ikhebaleenboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ikhebaleenboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ikhebaleenboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren