Titel

Baudelaire in België

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Carbolineum Pers, 2021

Prijs

65,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Beschikbaar

4 exemplaren

Bijzonderheden

Nieuwe uitgave van Joyce & Co.

Meer info
In oktober 2021 verschijnt "Baudelaire in België", de eerste nieuwe uitgave van Joyce & Co. sinds 2010. Het gaat om het nawoord bij de uitgave "Arm België" van Baudelaire uit 1975, herzien en uitgebreid, gevolgd door een nieuwe tekst van Geerten Meijsing over de invloed van Baudelaire op zijn eigen leven en werk. Dit alles in het kader van het Baudelaire-jaar 2021.

Gezien het grote tekstvolume van 18.570 woorden was het geen optie om deze titel met de hand te zetten en met de handpers te drukken. Het wordt dus een digitale productie, gedrukt op gevergeerd Conqueror, 20 cm., 84 blz., met illustraties, gebonden. De oplage bedraagt 50 genummerde exemplaren, gesigneerd door Geerten Meijsing.

Prijs 65 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Wie intekent en betaalt vóór 1 oktober ontvangt een op naam gedrukt exemplaar.
Afbeeldingen
Joyce & Co. - Baudelaire in België
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren