Titel

De Thea Sisters op avontuur

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

97890859206

Uitgever

De Wakkere Wereled

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

hardcover, nieuwstaat, 256 pag

Meer info
In dit extra dikke deel staan twee nieuwe, spannende verhalen over de Thea Sisters. In het eerste verhaal krijgen ze te maken met een oud gezonken fregat, waarover professor Van Kraken tijdens college vertelt. Het fregat is lang geleden in de buurt van Walviseiland op de rotsen geslagen en gezonken. Aan boord bevond zich een diamant van onschatbare waarde, het zogenaamde "Hart van Jasmijn". Niet lang na dit college is professor Van Kraken ineens spoorloos verdwenen … Uiteraard gaan de vriendinnen naar hem op zoek. In het tweede verhaal worden de Thea Sisters door de ouders van Violet uitgenodigd om naar Peking te komen voor de première van een beroemde opera. Violets vader is de dirigent en haar moeder zingt de hoofdrol. Natuurlijk zijn de Thea Sisters in de wolken over deze trip, maar ook in China belanden ze in een spannend avontuur als Colette een doosje met vijf kleine steentjes koopt op een markt en een Chinese dame wel heel erg veel belangstelling voor het doosje blijkt te hebben … In dit boek kom je van alles te weten over de zeebiologie, Morse-tekens, de Chinese muur en de opera. Achter in het boek vind je een heel katern vol spelletjes, een "vriendinnen-test" en tips voor een Chinees feest!

9-10 jaar

Thea Stilton - seriedeel - deel 2 - Los te lezen
DHL 3,95
Afbeeldingen
Stilton, Thea - De Thea Sisters op avontuur
De Boekenstapel Zutphen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekenstapel.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekenstapel
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenstapel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenstapel vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekenstapel kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren