Titel

Antwerpse gelegenheidskunstdrukken van voorheen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Buschmann, 1949

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Overdruk uit Graphica, 1948

Meer info
"Antwerpse gelegenheidskunstdrukken van voorheen, suivi d'un prince du métier. Antwerpen, G. Jos Buschmann, 1949. Overdruk uit het prachtnummer Graphica 1948."

32 x 25 cm., beige uitgeversomslag. 38 ongenummerde blz gedrukt in zwart en rood, vele illustraties. Buschmann geeft een overzicht van de bekendste huldeboeken die in de zestiende en zeventiende eeuw te Antwerpen gedrukt werden bij Blijde Intredes. Hij toont ook foto's van enkele werken die hijzelf gedrukt heeft met materiaal uit de Plantijnse drukkerij. Overdruk uit Graphica, waarschijnlijk in kleine oplage.

Prijs 20 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland.
Afbeeldingen
G. Jos Buschmann - Antwerpse gelegenheidskunstdrukken van voorheen
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren