Titel

Ogen van de sfinx / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021801926

Uitgever

Luitingh-Sijthoff

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1990, Gebonden met stofomslag, in nieuwstaat, op beginblad staan naamstempels.

Meer info
Oeroude geheimen. In 1989 schreef de Zwitserse journalist en amateur archeoloog Erich von Däniken dit boek na lang twijfelen. Al jaren had hij zich intensief met de piramides en antieke tempels in Egypte beziggehouden, maar hij had niet het gevoel daar als leek nog iets aan te kunnen toevoegen. Er was al zoveel over geschreven door zoveel specialisten. Zijn aanhoudende kritische onderzoek heeft echter toch weer een nieuw boeiend verhaal opgeleverd over de oude geschiedenis van Egypte, de grote piramide van Gizeh, het verloren gegane labyrint en de indrukwekkende reeks van dierenmummies. Natuurlijk kent iedereen de mummies van de farao’s, hogepriesters en koningen maar minder bekend zijn de enorme aantallen dierenmummies. Zo zijn er wel tienduizenden gemummificeerde apen, krokodillen (honderdduizenden!), stieren, katten, ibissen, valken, mussen en zelfs ratten, vissen, kevers en kikkers ! In feite waren er zo’n 42 heilige dieren die bewaard moesten worden om onduidelijke redenen. Het meest indrukwekkend zijn de vele “goddelijke” (Apis-) Stieren waar grote graven en ook granieten sarcofagen voor zijn gebouwd. Toch bleek uiteindelijk na opening van deze graven en de mummie-inhoud, dat deze bestonden uit een teerachtige substantie met daarin verbrijzelde kleine botresten, die nooit van stieren afkomstig waren. Bizar. Dit geheim is nog steeds niet goed verklaard vindt Von Däniken.
Afbeeldingen
Daniken, E. von - Ogen van de sfinx / druk 1
Nazca Rijswijk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Nazca.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Nazca
  • Na uw bestelling ontvangen u en Nazca een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Nazca vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Nazca kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren