Titel

Administratief Frans-Nederlands Woordenboek

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Brepols 1946

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

overheidspoging om het ambtelijk Nederlands te verbeteren

Meer info
"Administratief Frans-Nederlands Woordenboek. Termen en uitdrukkingen ten dienste van onze Nederlandsschrijvende ambtenaren en juristen, door J.M. Steensels, hoofdvertaler op het departement van Binnenlandse Zaken. N.V. Brepols, Turnhout, z.d. (inleiding gedateerd 1946)"

21 x 15 cm, vergulde blauwe percaline uitgeversband (met andere titel, zie foto) in prima staat. 428 blz telkens verdeeld in drie kolommen. Poging van de Belgische overheid om de kwaliteit van de Nederlandse ambtelijke (wet)teksten te verbeteren. Slechts enkele decennia eerder kregen de Nederlandstalige wetteksten officieel kracht van wet in België en de taalkundige achterstand was groot.
Afbeeldingen
J.M. Steensels - Administratief Frans-Nederlands Woordenboek
J.M. Steensels - Administratief Frans-Nederlands Woordenboek
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren