Titel

Duizend bommen en castraten / Censuur in de strip

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789460017667

Uitgever

Uitgeverij Vrijdag Antwerpen

Prijs

45,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2021 ,572pp ,Gebonden , zeer veel afbeeldingen ,groot formaat ,nieuw

Meer info
Censuur is van alle tijden en van alle plaatsen. Altijd en overal, en in alle vormen van kunst en entertainment, zijn er dingen die niet mogen. Presidenten, pastoors, politici, politiemannen en puriteinen: allemaal blijken ze wel eens lange tenen te hebben, en proberen ze dingen te verbieden. In de wereld van het beeldverhaal is dat niet anders. Meer dan vijftig jaar lang boog strippionier Jan Smet zich over stripcensuur in alle maten en gewichten. In dit boek, dat als zijn levenswerk mag worden beschouwd, biedt hij een inkijk in wat hij allemaal ontdekt heeft. Jan Smet (1945) legde als stichter en hoofdredacteur van CISO-magazine en Stripgids de fundamenten van de Vlaamse stripjournalistiek. Hij riep de Stripgidsprijs/Bronzen Adhemar en het Turnhoutse stripfestival in het leven. Daarnaast werkte hij mee aan Wordt vervolgd. Stripleksikon der Lage Landen en publiceerde o.a. Marc Sleen (met Fernand Auwera) en Vlaamse reuzen (met Toon Horsten).
Afbeeldingen
Jan Smet - Duizend bommen en castraten / Censuur in de strip
Snoek in Rotterdam Rotterdam

Op Boekwinkeltjes is slechts een kleine selectie van onze boeken te vinden. Bent u op zoek naar een boek, laat het ons svp weten , dan kijken wij ,of het te leveren is.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Snoek in Rotterdam.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Snoek in Rotterdam
  • Na uw bestelling ontvangen u en Snoek in Rotterdam een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Snoek in Rotterdam vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Snoek in Rotterdam kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren