Titel

Het meerstemming leven. Gedachten over mens en religie

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789024275687

Uitgever

Kok Agora

Prijs

4,50

Bijzonderheden

1987, paperback

Meer info
goede staat
André Mulder Ommen

Toen mijn vrouw en ik in 2010 een nieuwe woning betrokken spraken we met elkaar af dat het aantal boeken dat we bezaten niet meer zou toenemen. Sindsdien verkoop ik online boeken uit mijn wetenschappelijke bibliotheek (theologie, sociologie, gezondheidszorg, religiestudies, wetenschapsfilosofie) en uit de voorraad thrillers. Ik vind het leuk om te merken dat je andere lezers er een plezier mee kunt doen, soms zelfs als boeken 40 jaar oud zijn.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel André Mulder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met André Mulder
  • Na uw bestelling ontvangen u en André Mulder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van André Mulder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • André Mulder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren