Titel

Als je echt... de stress te lijf wilt gaan, dan...

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789032312756

Uitgever

Internationale Bijbelbond

Prijs

3,00

Bijzonderheden

2003, 159pp, paperback, kleine pocket, naam schutblad, zeer goede staat

Meer info
In onze gestreste maatschappij van 'snel, snel, snel' kun je gemakkelijk het gevoel krijgen dat je de hele wereld op je nek meezeult. Onze agenda staat boordevol afspraken en we hollen van het een naar het ander.
Een beetje stress is zo slecht nog niet. Dat houdt ons scherp en stimuleert ons onze dromen na te jagen. Maar ons lichaam is niet gebouwd op de hoeveelheid stress waarmee we in deze gecompliceerde maatschappij te maken krijgen.

Dit boekje geeft je een aantal hele simpele ideeën die je kunnen helpen op een positieve manier met stress om te gaan en de schadelijke effecten binnen de perken te houden. Van dit boekje steek je wat op en het staat ook vol humor. Het zal je helpen je last te verlichten en de spanning van je af te schudden. Ontdek hoe heerlijk het is het leven onbevangen en 'stressloos' tegemoet te treden.
Boek voor jou Oosterhout

Dank voor je bezoek bij 'Boek voor jou'. Bestel van harte en lees met plezier!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boek voor jou.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek voor jou
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek voor jou een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek voor jou vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek voor jou kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren