Titel

Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Slegte Arnhem 2010

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

De eerste omvangrijke verkoopstentoonstelling

Meer info
"Marco van Kampen (samenstelling, voor- en nawoord). Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum. Boekhandel De Slegte Arnhem, 2010."

A4, geniet, wit omslag, 52 blz. Chronologisch geordende lijst van 165 (meestal) te koop zijnde uitgaven van, over en rond Arnon Grunberg, gevolgd door het essay "Verzamelaars lezen niet" van Marco van Kampen, en een fotokatern met (bibliofiele) uitgaven. Als nieuw. Ondanks het ontstellend lelijke uiterlijk, een gruwel voor elke bibliofiel, is deze catalogus vanwege zijn vele curiosa en unica een must voor de bibliofiele Grunbergverzamelaar.

De eerste omvangrijke verkoopstentoonstelling van werk van Grunberg liep van 11 oktober tot 1 november 2010 in De Slegte Arnhem. Deze catalogus verscheen daarbij in 100 ongenummerde exemplaren. (Er verschenen ook 39 genummerde luxe-exemplaren in een eveneens aartslelijke spiraalband.)
Afbeeldingen
(Grunberg)  Van Kampen - Catalogus Tijdelijk Grunberg Museum
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren