Titel

De avonturen van Blake & Mortimer naar Edgar P. Jacobs dl. 27: De schreeuw van de Moloch

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789067370950

Uitgever

Blake en Mortimer, Brussel

Prijs

10,50

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

2020, Paperback, 1e druk, 56 pp, nieuwstaat

Meer info
zie ook 2e foto van dit boek
Afbeeldingen
Dufaux, Jean, Christian Cailleaux, Étienne Schréder - De avonturen van Blake & Mortimer naar Edgar P. Jacobs  dl. 27:  De schreeuw van de Moloch
Dufaux, Jean, Christian Cailleaux, Étienne Schréder - De avonturen van Blake & Mortimer naar Edgar P. Jacobs  dl. 27:  De schreeuw van de Moloch
De Tweede Lezer Apeldoorn

De Tweede Lezer heeft nog 30.000 boeken en strips in de winkel. Stuur uw zoeklijstje! Prijzen excl. verzendkosten in Ned. van PostNL : € 2,00 tot €3,75; pakket : DPD € 6,25 / €7,50 (PostNL 2024)/ België : DPD €8,- / brievenbus €7,=/ Duitsland : DPD €8,50 / brievenbus €8,=. Bet. vooraf. U krijgt van mij altijd binnen 2 dagen een reactie per mail! Kijk ook in uw SPAMBOX :Indien u een tel.-nummer doorgeeft bel ik na enkele dagen indien de mail blijkbaar niet goed is aangekomen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Tweede Lezer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Tweede Lezer
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Tweede Lezer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Tweede Lezer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Tweede Lezer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren