Titel

In de ban van de ring / De twee torens - wegwijzer tot midden-aarde

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789022533789

Uitgever

De Boekerij

Prijs

10,00

Bijzonderheden

2002, hardcover met stofomslag, goed exemplaar

Meer info
Als de legers van Sauron zich verzamelen, worden Gandalf en de rest van De Reisgenoten betrokken bij een epische Oorlog om de Ring. En terwijl zijn vrienden vechten voor hun leven moet Aragorn beslissen of hij zijn lotsbestemming zal vervullen door de titel van Koning van Gondor voor zich op te eisen.
De officiële wegwijzer to The Return of the King, het slotdeel van Peter Jacksons bekroonde trilogie The Lord of the Rings.
Dit full colour filmboek is de spectaculaire afsluiting van de reis die twee jaar geleden werd ingezet met de wegwijzer van De reisgenoten. Deze De terugkeer van de koning-wegwijzer is vertaald door de bekroonde Tolkienvertaler Max Schuchart en rijkelijk geïllustreerd met meer dan honderd kleurenfoto's, onder andere van de allesbeslissende veldslagen tussen de duistere troepen van Sauron en de legers van het Licht.
De uitdagingen, overwinningen en dramatische verliezen die de Reisgenoten tot nu toe op hun pad hebben gevonden, worden in dit boek op een informatieve manier naverteld, waarna de Wegwijzer de lezer meevoert naar de laatste allesbeslissende stadia van de queeste om de ring en zijn meester Sauron definitief te vernietigen:
De reis van de metgezellen, waarin Aragorn, Legolas en Gimli de weerzinwekkende Paden van de doden moeten bereizen om de levenden op Midden-aarde te redden.
De oorlog van de Ring, waarin de vrije volken van Midden-aarde zich verzamelen in de Witte Stad, Minas Tirith, om de overweldigende meerderheid van Saurons strijdkrachten te bevechten.
De queeste van de Ring, waarin Sam en Frodo hun leven en de afloop van hun moeizame taak in de handen leggen van de verraderlijke Gollem.
Ook bevat de Wegwijzer een nieuwe, gedetailleerde landkaart van Mordor, het afschuwwekkende land van schaduwen, bewoond door orks, bergtrollen, nazgûl, wrede beesten en een enorm leger dat onder leiding van de Tovenaar-koning op het punt staat de volken van Midden-aarde te vernietigen.
Deze Wegwijzer biedt een onvergetelijke rondleiding door Midden-aare: van het ooit zo trotse koninkrijk Gondor tot aan de angstaanjagende catacomben van de spookberg Dwimorberg; van het benauwende hol van de monsterlijke Shelob helemaal tot in het apocalyptische landschap van Mordor, waarin de wanhopige laatste zetten in deze epische strijd zullen worden gedaan. Dit maakt het tot een onmisbare inleiding voor Peter Jacksons The Return of the King.
Afbeeldingen
Fisher, Judith - In de ban van de ring / De twee torens - wegwijzer tot midden-aarde
Ann d'er Winkel Zeist

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Brievenbus- en pakketpost tot 10 kg: Nederland: thuisbezorgd: €3.99, België: thuisbezorgd: € 4.99. Vanaf 40.- worden bestellingen in de Nederland gratis verzonden. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Zeist is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren