Titel

Terug naar Kongo

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029021432

Uitgever

Meulenhoff/Kritak

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1987, 3e druk. Paperback, 247 blz. Naam op titelblad, verder in zeer goede staat. Gewicht 300 gram.

Meer info
Afbeeldingen
Joris, Lieve - Terug naar Kongo
wimbo Roermond

Verzending van brievenbuspakjes gebeurt standaard via Post.NL (20-50 gram € 1,75 // 50-100 gram: € 2,60 // 100-350 gram: € 3,50 // 350-2000 gram € 3,95). Pakjes die niet door de brievenbus passen worden gewoonlijk verstuurd via DHL voor € 4,50 naar afhaalpunt of € 5,75 naar huisadres. Brievenbuspakjes voor België en Duitsland tegen hetzelfde tarief als in NL, tenzij het door de corona-crisis onmogelijk wordt om een pakje daar te posten. Aangezien mijn boeken over het algemeen laaggeprijsd zijn, vallen de verzendkosten relatief hoog uit. Als je meer boeken tegelijk bestelt worden de verzendkosten in verhouding lager.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel wimbo.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met wimbo
  • Na uw bestelling ontvangen u en wimbo een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van wimbo vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • wimbo kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren