Titel

CASE 36 inzicht in bewuste en onbewuste communicatie

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgever: Emryss Distribution

Prijs

39,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nederlands hardcover 1e druk 9789074533003 maart 2013, 400 pagina's

Meer info
Communicatie is zoveel meer dan een bewust proces. Patronen uit onze jongste jeugd beïnvloeden hoe wij luisteren, reageren en dus communiceren. In dit boek geeft Henk Hoenderdos inzicht in wat hij leerde over communicatie, na veertig jaar ervaring als therapeut, coach, workshopleider, kunstenaar en levensbeschouwer. Hij maakt gebruik van de wijze lessen van voor hem inspirerende wetenschappers als Paul Watzlawick, Ernest Rossi en John Grinder. En van zijn eigen wetenschappelijke onderzoeken en werkervaring, opgedaan in de boeiende gebieden van de hypnotherapie en het Neuro-Linguïstisch Programmeren. Hoenderdos' case 36 verhoortechnieken bij politieonderzoek waren baanbrekend en staan bekend als de Zaanse verhoormethode. Het is onmogelijk niet niet te communiceren. En daarom is deze bundeling van kennis een must voor iedereen die professioneel met communicatie te maken heeft. Henk Hoenderdos werkt als therapeut. Dat wisselt hij af met het geven van workshops, trainingen en cursussen. Bedrijven, scholen, gezondheidsinstellingen hebben veel baat bij zijn aanpak.
Afbeeldingen
Henk Hoenderdos - CASE 36 inzicht in bewuste en onbewuste communicatie
Henk Hoenderdos - CASE 36 inzicht in bewuste en onbewuste communicatie
Antiq. Hauwert Hauwert

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Antiq. Hauwert.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Antiq. Hauwert
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiq. Hauwert een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiq. Hauwert vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Antiq. Hauwert kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren