Titel

Skinny weeks & Wicked weekends / een briljante balans tussen gezond en goddelijk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789000320714

Uitgever

Van Dishoeck

Prijs

11,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, 244 pp, Gebonden, nieuwstaat

Meer info
Dit nieuwe boek van de succesvolle Gizzi staat vol met fantastische en smaakvolle gerechten voor levensgenieters die graag in vorm willen blijven. Het idee is heel eenvoudig. Als je doordeweeks gezond en slank eet, kun je in het weekend zonder schuldgevoel genieten van de meest waanzinnige gerechten.

In het eerste deel, Skinny weeks, vind je slanke, smakelijke en snelle recepten die garant staan voor 1 à 2 pond gewichtsverlies per week.In het tweede deel, Wicked weekends, trakteert Gizzi je op heerlijk weekend-eten. Verwen jezelf en je vrienden op een feestdiner op vrijdagavond, een lange ontspannen zaterdagse brunch of een fijne zondagse lunch. Geniet zonder schuldgevoel van het eten waar je van houdt, want je hebt het verdiend. De perfecte balans tussen gezond en goddelijk!
Afbeeldingen
Gizzi Erskine - Skinny weeks & Wicked weekends / een briljante balans tussen gezond en goddelijk
@homeboeken Berkel-Enschot

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel @homeboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met @homeboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en @homeboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van @homeboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • @homeboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren