Titel

De heksenketel / klassieke formules en recepten voor moderne heksen

Schrijver
ISBN

9789063050573

Uitgever

Archipel, Uitgeverij

Prijs

27,95

Bijzonderheden

192pp

Meer info
De heksenketel is een magisch kookboek voor lichamelijke, emotionele en spirituele heling - niet alleen voor heksen, maar voor iedereen die niet van nature een keukenprinses is en wel wat magie kan gebruiken.' - Susan Smit, auteur van Heks. Een magische reis door de westerse spiritualiteit.
In oude tijden bracht de heks het grootste deel van haar tijd door in de keuken bij het haardvuur. Hier werden kruiden, planten en andere ingrediënten vermengd tot speciale brouwsels die zowel lichaam als geest verrijkten, en werden broden gebakken en wijnen gebotteld om de feesten van het Jaarwiel te vieren en de goden en godinnen te eren.
In de keuken van de moderne heks is de houten lepel vervangen door de blender en het haardvuur door een magnetron, maar de recepten en uitwerkingen ervan zijn hetzelfde gebleven. De heksenketel is een esoterisch en magisch boek vol oude verhalen, honderd formules en klassieke recepten die op eenvoudige wijze zijn uit te voeren. Een magisch leven begint thuis in je eigen keuken!
Kate West is al meer dan dertig jaar praktiserend heks. Ze is Hoge Priesteres van de Haard van Hecate en vice-president en persvoorlichter van The Pagan Federation. Ze verwierf bekendheid als auteur met haar succesvolle boek The real witches' Handbook.
Afbeeldingen
West, K. - De heksenketel / klassieke formules en recepten voor moderne heksen
Lillith Kockengen

de verpakking wint geen schoonheidsprijzen, probeer zoveel mogelijk te recycelen en toch veilig te versturenboekenlijst is helaas niet update, veel mensen bestellen en zien er vervolgens vanaf :(

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Lillith.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Lillith
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lillith een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lillith vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Lillith kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren