Titel

UIT MIJN LEVEN GEGREPEN

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Uitgeverij Boekenbent / ISBN 978 - 90 - 8570 - 136 - 1

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006 , pb., 181 blz., met interessante historische zwart-wit foto's

Meer info
FLAPTEKST :

In zijn autobiografie UIT MIJN LEVEN GEGREPEN schetst Nic. Sluis Sr. het eigen levensverhaal van acht decennia vaderlandse geschiedenis.

Zijn persoonlijke belevenissen zijn geen losstaande anekdoten , maar vinden plaats tegen de achtergrond van historische gebeurtenissen als de crisisjaren , de Tweede Wereldoorlog , de politionele acties in Indonesie en de naoorlogse decennia van wederopbouw en vrijzinnigheid.

Nic. Sluis werd in 1926 te Delft geboren. Zijn jeugd ging bepaald niet over rozen. Eerst overleed zijn vader , een jaar later zijn enige broertje. ZIjn moeder hertrouwde met de Noordwijkerhoutse loodgieter Timmermans in wiens voetsporen hij zou treden.

Maar voordat dat zover was stonden hem nog zware beproevingen te wachten : tewerkstelling in Nazi - Duitsland en als dienstplichtig soldaat ingezet worden in toenmalig Nederlands Oost Indie.
Afbeeldingen
Sluis Sr. , Nic. ( Noordwijkerhout ) - UIT MIJN LEVEN GEGREPEN
AlblasserBOEK Alblasserdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel AlblasserBOEK.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met AlblasserBOEK
  • Na uw bestelling ontvangen u en AlblasserBOEK een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van AlblasserBOEK vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • AlblasserBOEK kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren