Titel

Boerderijen in Bierbeek

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Centrum Agrarische Bouwkunde

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Boerderijbouw

Meer info
"Kris Bovin, Vic Goedseels en Pol Van Mellaert. Boerderijen in Bierbeek. Centrum Agrarische Bouwkunde. Katholieke Universiteit Leuven. 1985"

30 x 21 cm., oorspronkelijk omslag met bruine vlekken. 156 blz., inclusief tientallen foto's en plattegronden van boerderijen (de befaamde "vierkantshoeven") en reproducties van oude kaarten. Detailbesprekingen van tien oude Bierbeekse boerderijen, met citaten uit notariële verkoopakten, getuigenissen van bewoners, wijzigingen door de eeuwen heen, veranderingen van functies... Voor liefhebbers van dit onderwerp een boek om van te smullen. Enkele naamstempeltjes, verder goed.

Prijs 20 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Kris Bovin e.a. - Boerderijen in Bierbeek
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren