Titel

Airborne 60 jaar herdenken - 60 years of commemoration

Schrijver
Taal

Meertalig

ISBN

9789077533048

Uitgever

Van Eck & Oosterink Uitgevers

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Hardcover, in mooie staat. Het boek is 2-talig: Nederlands en Engels - The book is bilingual: Dutch and English

Meer info
Het boek is 2-talig: Nederlands en Engels
The book is bilingual: Dutch and English

In 2004 werd voor de zestigste keer de Slag om Arnhem herdacht. Een goede gelegenheid om in samenwerking met de Stichting Airborne Herdenkingen een speciaal herdenkingsboek het licht te laten zien. In dit boek vertellen de burgemeesters van Arnhem, Ede, Overbetuwe en Renkum wat er in hun gemeente gebeurde in september 1944 en hoe dat nog altijd wordt herdacht. De talloze foto’s in dit boek nemen u mee terug in de tijd en geven een goed beeld van de herdenkingen.

In 2004 the Battle of Arnhem was commemorated for the sixtieth time. A good opportunity to show the light of a special commemorative book in collaboration with the Airborne Memorials Foundation. In this book, the mayors of Arnhem, Ede, Overbetuwe and Renkum tell what happened in their municipality in September 1944 and how it is still commemorated today. The countless photos in this book take you back in time and give a good idea of ​​the commemorations.
Afbeeldingen
Natives, Grou - Airborne 60 jaar herdenken - 60 years of commemoration
Doornweerdje Oosterbeek

Welkom in onze boekwinkel op BOEKWINKELTJES.NL. Wanneer u een boek bestelt, krijgt u van ons een mailtje met het totaalbedrag, inclusief de verzendkosten en ons rekeningnummer om de betaling te voldoen. In een beperkt aantal gevallen verdwijnt onze mail in uw spam-map, houdt hier rekening mee.

De verzendkosten zijn: brievenbuspakket Nederland € 3,95, pakket Nederland € 5,95, pakket België € 7,95, pakket Duitsland € 8,95, overige bestemmingen op aanvraag. Voor bestellingen vanaf € 50,- berekenen wij GEEN VERZENDKOSTEN binnen Nederland, Duitsland en België. Voor vragen graag even een mailtje naar info@doornweerdje.nl.

Al onze boeken op Boekwinkeltjes staan ook gerubriceerd op onze website www.doornweerdje.nl, waar u de boeken ook kunt bestellen en betalen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Doornweerdje.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Doornweerdje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Doornweerdje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Doornweerdje vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Doornweerdje kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren