Titel

c'Etait le printemps

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Gallimard

Prijs

20,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Franse vertaling

Meer info
Ernest Claes, "c'Etait le printemps". In: "Les 56 Meilleures Nouvelles (Nouvelles) du Monde". Gallimard, Parijs, 1956 (eerste druk 1952).

Ingenaaid, 21 x 15 cm., 473 blz. Goede staat. Origineel blauw omslag. Papier gebruind. Franse vertaling van "Het was lente". Claes wordt verkeerdelijk gerangschikt als auteur uit "Hollande". Ook de Vlaamse schrijfster Monda de Munck komt volgens de redactie uit "Hollande". Als Belgische auteurs koos de redactie Raymond Jérome en Thomas Owen.

Prijs 20 euro plus 6 voor verzending.
Afbeeldingen
Claes, Ernest - c'Etait le printemps
Claes, Ernest - c'Etait le printemps
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren