Titel

Chirurgie conservatrice des membres

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Chez l'Auteur

Prijs

65,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Pleidooi tegen amputatie en voor behoudende chirurgie

Meer info
"Chirurgie conservatrice des membres ou Traité des principes et des moyens d'éviter les amputations et les résections etc. par Amédée Massart etc etc. Ouvrage couronné par l'Académie Royale de Médecine de Belgique, en vente Chez l'Auteur, a Napoléon-Vendée, 1853."

22 x 15 cm., bruine kartonnen band met vergulde schaapslederen rug en hoeken. Gemarmerde schutbladen. 316 blz., compleet. Twee stempels van de opgeheven bibliotheek van de Academie van Antwerpen op de titelbladzijde, verder een fris exemplaar.

Amédée Massart was een bekende Franse arts, chirurg en hoogleraar geneeskunde aan de universiteit van Montpellier. Dit boek, bekroond door de Belgische Academie voor Geneeskunde, is een warm pleidooi voor de behoudende chirurgie die amputaties zoveel mogelijk vermijdt. Massart geeft een stand van zaken van de wetenschap in de chirurgie, geïllustreerd met een aantal voorbeelden. Hij behandelt onder meer ingewikkelde breuken, gangreen, spina ventosa, necrosis, ontstekingen, tumoren, enzovoort.

Google Books 0_xZAAAAcAAJ, WorldCat/OCLC 563018041

Zeldzaam, ik vind géén ander exemplaar te koop op internet.

Prijs 65 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Amédée Massart - Chirurgie conservatrice des membres
Amédée Massart - Chirurgie conservatrice des membres
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,2 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren