Titel

Afrika in de XVIde eeuw

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Sikkel, Antwerpen

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Reproductie van de Blaeu-Verbist kaart van Afrika

Meer info
"Afrika in de XVIde eeuw en de handel van Antwerpen, met een reproductie van de wandkaart van Blaeu-Verbist van 1644 in 9 folio-bladen. Door Jan Denucé. Archivaris en conservator der Oudheidkundige Musea van Antwerpen. De Sikkel, 1937. Reeks: ''Dokumenten voor de Geschiedenis van den Handel'', deel II."

Oorspronkelijk uitgeversomslag, 33 x 26 cm. Lichtjes gebruind en vooral onderaan wat gebrokkeld omslag. Op het eerste schutblad een opdracht door Jan Denucé, gesigneerd. Achteraan colofon: gedrukt op 250 genummerde exemplaren. 122 blz., inclusief acht ingekleefde illustraties ; achteraan in negen uitslaande platen de reproductie van de wandkaart van Blaeu-Verbist uit 1644.

Interessant werk over de intensieve handelsrelaties van Antwerpen met Noord- en West-Afrika in de zestiende eeuw. Mét de beroemde Blaeu-kaart van Afrika uit 1644 afgebeeld en besproken.

Prijs 40 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw
Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw
Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw
Jan Denucé - Afrika in de XVIde eeuw
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren