Titel

Aromatherapie van A tot Z

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789065904072

Uitgever

M&P

Prijs

6,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1990, paperback, 400p

Meer info
Omslag licht beschadigd, verder in redelijke staat.
Dit boek geeft een goed inzicht in de gebruiksmogelijkheden van de aromatherapie. Na een korte inleiding staan alfabetisch vermeld: de behandelwijze van de kwalen, met waar noodzakelijk een waarschuwing, de informatie (op trefwoord) over de therapie, de diverse plantensoorten, waaruit de olie wordt gemaakt enz. Aan het eind een lijst met gevaarlijke oliën en vermelding van diverse oliën die in bepaalde gevallen afgeraden moeten worden. Tot slot een lijst van eigenschappen van de belangrijkste en meest gebruikte oliën, wat recepten en een trefwoordenregister. Het boek heeft een zachtgroen kaft en foto van diverse kruiden in een bakje. Het boek is bedoeld voor de geïnteresseerde leek, maar ook een natuurgeneeskundige therapeut zal er veel uit kunnen leren.
Afbeeldingen
Davis, Patricia - Aromatherapie van A tot Z
Queeste Assen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Queeste.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Queeste
  • Na uw bestelling ontvangen u en Queeste een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Queeste vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Queeste kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren