Titel

De prijs der reinheid / druk 1

Schrijver
ISBN

9789075372038

Uitgever

Nas, Uitgeverij

Prijs

5,00

Verzendkosten

€ 5,00

Bijzonderheden

2003, 404pp, Gebonden, 1ste druk, Als Nieuw

Meer info
Deze grootse historische roman voert terug in de tijd van de Spaanse inquisitie met haar angst voor alles wat vreemd schijnt, met haar haat tegen andere volkeren en religies. Het is het jaar 1519. De jong eerzuchtige inquisiteur Salvadore de Crux, buitenechterlijk geboren en in een dominicanen-klooster opgegroeid, moet geruchten over gevallen van duivelarij in een nonnenklooster ophelderen. de aantrekkingskracht, die de verdachte non Beatrice de Mendoza op hem uitoefent, brengt hem in diepe verwarring en twijfel en wordt hem uiteindelijk noodlottig...
Afbeeldingen
Hobaek Haff, B. - De prijs der reinheid / druk 1
Rediscovered Books Kortrijk

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Rediscovered Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Rediscovered Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Rediscovered Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Rediscovered Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Rediscovered Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren