Titel

Er ging geen dag voorbij

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789021432748

Uitgever

Querido's Uitgeverij BV, Em.

Prijs

6,00

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

1998, 108pp, Gebonden Goede staat - geschreven tekstje op eerste pagina

Meer info
Er ging geen dag voorbij of de eekhoorn was wel op stap. Hij liet zich 's ochtend uit de beukenboom naar beneden vallen op het mos, of soms van het puntje van een tak in de vijver op de rug van de libel, die hem dan zwijgend naar de kant bracht. Hij sloeg altijd de de eerste de beste weg in die voor zijn voeten kwam.

Er staan negenenveertig verhaaltjes in dit boekje. Grappige, spannende en ontroerende verhalen vol absurde situaties en simpele wijsheden. Ze spelen zich af in een bos waar er van alle dieren maar een is, en waar alle dieren even groot zijn.

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Renee's Boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Renee's Boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en Renee's Boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Renee's Boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Renee's Boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren