Titel

Olrac

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789068227475

Uitgever

Clavis B.V.B.A., Uitgeverij

Prijs

10,00

Verzendkosten

€ 6,00

Bijzonderheden

2000, Gebonden

Meer info
De dertienjarige Olrac groeit op bij een roversbende. Op de Doodsberg leert hij van hen alles om te overleven. Wanneer de machtsbeluste baljuw hen op het spoor komt, besluit de hoofdman alles te vertellen over Olracs afkomst.
Na een gruwelijke ontdekking trekt Olrac weg, op zoek naar zijn ouders. De tocht is lang en zwaar. Er gebeuren mysterieuze dingen. Voor het eerst komt Olrac in de wereld van de mensen waar hij vriend en vijad moet leren onderscheiden. Hij leert de haat en de liefde kennen. Het gevaar ligt overal op de loer. Maar Olrac trekt verder, luisterend naar zijn innerlijke stem.
Afbeeldingen
Dieltiens, Kristien - Olrac
Dieltiens, Kristien - Olrac

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Renee's Boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Renee's Boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en Renee's Boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Renee's Boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Renee's Boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren