Titel

Koopdag

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Van den Wyngaert, Lier, 1838

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Mooie affiche van een koopdag in de landbouw

Meer info
"Koopdag by den heer J. Bogaerts op Lisp, scheydende uyt de landbouwers-stiel. Maendag 24 December 1838, enz. Ter Drukkery van B.-J. Van den Wyngaert, op de merkt, n° 7, te Lier."

49 x 33 cm., affiche op velijnpapier, wat schade op de plooiranden, hersteld met zuurvrije tape. Twee Antwerpse takszegels (1,5 centimes). Korte geschreven tekst op achterzijde.

Interessante inventaris van een met pensioen gaande Vlaamse landbouwer anno 1838. De man had onder meer twee "schoone koeyën" en lege wijnvaten in de aanbieding.

Zeldzaam, mogelijk uniek stuk, want dergelijke aanplakbrieven gingen verloren. Prijs 50 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
J. Bogaerts - Koopdag
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren