Titel

De ogen van de vijand

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789400500778

Uitgever

A.W. Bruna Uitgevers

Prijs

12,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

2011, paperback

Meer info
'CIA-agent en ex-Navy SEAL Maxwell Moore werkt al jarenlang undercover in Afghanistan en Pakistan, op jacht naar terroristen van Al Qaida. Onverwachts wordt hij teruggeroepen naar de VS. In het diepste geheim is een groep specialisten van verschillende Amerikaanse agentschappen geformeerd die een levensgevaarlijke dreiging onschadelijk moet zien te maken. Op satellietfoto's valt namelijk te zien dat twee van Amerika's grootste vijanden de handen ineen hebben geslagen: de taliban en het Juártz-drugkartel uit Mexico. Waaruit bestaat de samenwerking tussen de taliban de de Mexicanen precies? Gaat het alleen om de invoer van drugs of gaat het mogelijk om een nog groter gevaar?
Afbeeldingen
Clancy, Tom, Telep, Peter - De ogen van de vijand
Clancy, Tom, Telep, Peter - De ogen van de vijand

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Renee's Boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Renee's Boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en Renee's Boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Renee's Boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Renee's Boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren