Titel

Lucio Fontana [graphics, multiples and more...]

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9789074198097

Uitgever

Tuja Books

Prijs

19,99

Bijzonderheden

[1e druk], 2006, gebonden, 207 p.

Meer info
Het boek is in een hele nette conditie. Er is niet in geschreven en er zitten geen vouwen in het papier. De kaft heeft bovenop 1 klein deukje, maar niet storend. *laatste exemplaar*
Afbeeldingen
Ruhé, Harry / Rigo, Camillo - Lucio Fontana [graphics, multiples and more...]
Onlineboeken Groenlo

**Onlineboeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis/topografie en architectuur.**

Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel.

De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Bij verzending naar het buitenland wordt een opgave verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden de verzendkosten per "pakket boeken" berekend en niet afzonderlijk per stuk.

Retourneren van een artikel is (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden.

Betaling (vooraf) per bankoverboeking. Eventueel kan ook via PayPal worden betaald (met toeslag).

Neem gerust contact op bij eventuele vragen, u krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Onlineboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Onlineboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Onlineboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Onlineboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Onlineboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren