Titel

Het smeulende vuur

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

A.W. Sijthoff Leiden

Prijs

45,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

181 pag. gebonden, gebruikerssporen kaft.

Meer info
Inleiding naar documentatie van Carl B. Eklund en met 86 illustraties in koperdiepdruk.De in het boek opgenomen foto's zijn aan de auteur persoonlijk ter beschikking gesteld door de Finsche autoriteiten, met toestemming om in dit boek te reproduceren. De gekartonneerde kaft heeft lichte gebruikerssporen en is enigszins verkleurd/vervuild, boek heeft geen stofomslag.De pagina.s zijn geheel onbeschadigd.

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel de Boekhoudster.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met de Boekhoudster
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Boekhoudster een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Boekhoudster vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • de Boekhoudster kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren