Titel

ER STAAT EEN DEUR OPEN... Enige gedachten bij negen fragmenten uit het boek Openbaring | En negen geschilderde impressies van die fragmenten

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Ontmoetingskerk Protestantse Gemeente, Maarn 2006

Prijs

5,00

Bijzonderheden

Nieuwstaat. Ongelezen. Paperback. Geniet.

Meer info
Afbeeldingen
Baljet, Eugène - ER STAAT EEN DEUR OPEN... Enige gedachten bij negen fragmenten uit het boek Openbaring | En negen geschilderde impressies van die fragmenten
Handled With Care Budel

Houdt u er rekening mee dat het verzendproces door de Corona-periode iets langer kan duren? Alle verzendbedrijven (PostNL, DHL, …) melden dat het erg druk is, en dat een poststuk met enige vertraging geleverd kan worden.

“Het is drukker dan normaal door de coronamaatregelen en extra bestellingen. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.” (Bron: PostNL)

CORONA UPDATE / WIJ ZIJN OPEN:
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Wij verzenden daarom zoals gebruikelijk de boeken voor onze klanten. Voor werkzaamheden mogen wij de grens over, en daarom zien wij geen noodzaak om te sluiten. Binnen NL en B verzenden wij tegen nationale tarieven. Tegen internationale tarieven verzenden wij wereldwijd.

Geen reactie van ons ontvangen? Check voor de zekerheid uw SPAM box.

Meerdere boeken tegelijk bestellen? Geen probleem! Tot 10 kg betaalt u slechts EUR 5,95 binnen NL en BE. Boeken worden nooit opengevouwen verzonden.

De posttarieven gelden zowel voor post naar Nederlandse als naar Belgische adressen.
De verzendkosten zijn gelijk aan de huidige tarieven van PostNL en DHL.

Voor de verkoopvoorwaarden, zie www.handledwithcare.nl.

Handled With Care (In de Loft) zit precies op de grens tussen Nederland en België.
Ons fysieke adres bevindt zich in België, ons postadres in Nederland.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Handled With Care.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Handled With Care
  • Na uw bestelling ontvangen u en Handled With Care een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Handled With Care vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Handled With Care kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren