Titel

Barney Kessel Guitar / A Step-by-Step Breakdown of His Guitar Styles and Techniques

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9781423430476

Uitgever

Hal Leonard Corp

Prijs

9,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2009, 96pp, paperback, goede conditie

Meer info
(Signature Licks Guitar). Wolf Marshall begeleidt gitaristen door de stijlen en technieken van jazzlegende Barney Kessel. Inclusief demonstratiesporen voor oefendoeleinden. Inclusief 14 topnummers: Barney's Blues * Begin the Blues * Contemporary Blues * Easy Like * Foreign Intrigue * Indiana (Back Home Again in Indiana) * (I'm afraid) de Masquerade is over * Minor Mood * Op een trage boot naar China * Salute to Charlie Christian * 64 bars op Wilshire * Speak Low * Tenderly * Vicky's Dream. Audio is online toegankelijk met behulp van de unieke code in het boek en kan worden gestreamd of gedownload. De audiobestanden bevatten PLAYBACK +, een multifunctionele audiospeler waarmee u audio kunt vertragen zonder de toonhoogte te veranderen, luspunten in te stellen, toetsen te wijzigen en naar links of rechts te pannen.
Afbeeldingen
Marshall, Wolf - Barney Kessel Guitar / A Step-by-Step Breakdown of His Guitar Styles and Techniques
Kringloop Kampen Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,00. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,75. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Kringloop Kampen.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Kringloop Kampen
  • Na uw bestelling ontvangen u en Kringloop Kampen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Kringloop Kampen vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Kringloop Kampen kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren