Titel

Mindful eten / stop met gedachteloos eten en leer weer genieten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789025960285

Uitgever

Have, Ten

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

4 exemplaren

Bijzonderheden

boek is nieuw 2009, 239pp, paperback

Meer info
De meeste dieetboeken besteden geen aandacht aan onze innerlijke gesteldheid. Daardoor zijn de zwaarbevochten resultaten van het dieet meestal slechts van korte duur.

Eetgewoonten verdrijven een gevoel of een stemming. Maar na het consumeren van het een of ander vragen we ons nooit af of de gewenste innerlijke verandering inderdaad bewerkstelligd is: de ratio laat het afweten. We blijven, zodra bepaalde stemmingen of gevoelens zich aandienen, blindelings naar de snoeptrommel grijpen.
Susan Albers stelt hier mindful eten tegenover: je bent je bewust van wat zich voor en na het eten in je geest voltrekt. Zo kun je de innerlijke oorzaken van je eigen eetpatroon ontdekken.
Dit compact geschreven boek bevat onder andere vragenlijsten en meditatieoefeningen. Het zijn handvatten voor de lezer die daarmee proefondervindelijk de diepere oorzaken van ongewenste eetpatronen op het spoor komt.

Susan Albers is als psycholoog verbonden aan het Cleveland Clinic Women's Health Centre, dat gespecialiseerd is in relatie- en gewichtsproblemen. Zij heeft een groot aantal mensen met eetstoornissen en gebrek aan zelfrespect begeleid. Zij trok hiermee de aandacht van o.a. 'O, the Oprah Magazine' en 'The Wall Street Journal'.
Afbeeldingen
Albers, Susan - Mindful eten / stop met gedachteloos eten en leer weer genieten
Q-Crazy Bookshop Papenvoort

Voor 15.00 besteld word het dezelfde dag nog verstuurd. We versturen ook naar België. Bestellingen boven de € 20,00 worden gratis verstuurd. Voor bestellingen onder de 20 euro nemen wij de helft van de verzendkosten voor onze rekening.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Q-Crazy Bookshop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Q-Crazy Bookshop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Q-Crazy Bookshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Q-Crazy Bookshop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Q-Crazy Bookshop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,8 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren