Titel

Kinderuniversiteit tweede semester / antwoord op de moeilijkste vragen van de wereld

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789077445044

Uitgever

Spectrum

Prijs

2,75(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Gebonden boek / mooi -als nieuw- exemplaar, snel leverbaar

Meer info
Waarom groeien planten? Waarom dromen wij? Waarom kunnen we horen? Deze en nog vijf andere vragen stelden kinderen aan professoren van de universiteit in Tubingen. In uitgebreide lezingen gaven zij op het niveau van de kinderen antwoord. In dit prachtig verzorgde boek staan deze antwoorden in verhaalvorm beschreven. Het taalgebruik is niet altijd even gemakkelijk, maar de wijze waarop er eenvoudige en begrijpelijke voorbeelden uit de eigen leefomgeving van de doelgroep (11-14 jaar) bij worden gehaald, maakt de inhoud niet alleen begrijpelijk, maar ook zeer lezenswaardig. Het feit dat slechts acht vragen worden beantwoord, is tevens de kracht van dit boek: men neemt het kind heel serieus en men gaat diep op de materie in. De verhalen worden vergezeld van gekleurde kaders met extra informatie en prachtig gedetailleerde tekeningen in kleur. Het originele boek is geschikt voor kinderen vanaf ca. 11 jaar. Naar aanleiding van het eerste boek "Kinderuniversiteit: antwoord op de moeilijkste vragen"* is in Duitsland een echte Kinderuniversiteit-beweging ontstaan; kinderen volgen er lezingen in universiteiten.
goed-beter-best Rheezerveen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).

Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.

Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.

Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !


Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel goed-beter-best.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren