Titel

l'Art des accouchements

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Baillière, Parijs, 1853

Prijs

75,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Fraai verguld handboek verloskunde

Meer info
"Traité pratique de l'art des accouchements, par Chailly-Honoré (Nicolas-Charles). etc. Troisième édition, considérablement augmentée, accompagnée de 275 figures.... Ouvrage adopté par le conseil de l'instruction publique. A Paris, Chez J.-B. Baillière, 1853."

21,5 x 14,5 cm., kartonnen band met uitvoerig vergulde roodlederen rug. XXIV plus 1.051 bladzijden, 275 illustraties in de tekst, soms paginagroot. Vochtvlek in de marge van de eerste 100 bladzijden, zonder de tekst aan te tasten. Verder de gebruikelijke verbruining.

Uitvoerig verloskundig werk, dat door de Franse overheid werd aanbevolen als handboek. Na deze derde druk werd het nog herhaaldelijk herdrukt. In 1845 verscheen een Nederlandse vertaling bij Ter Gunne in Deventer, vertaald door Donkersloot en Rombouts.

Op de Franse titel een handgeschreven opdracht van Chailly-Honoré (1805-1866). Hij was lid van de Nationale Franse Academie van Geneeskunde, hoogleraar in de verloskunde aan de universiteit van Parijs, enzovoort.

Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Chailly-Honoré - l'Art des accouchements
Chailly-Honoré - l'Art des accouchements
Chailly-Honoré - l'Art des accouchements
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren