Titel

Bibliofiele verhalen

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Carbolineum Pers, Kalmthout, 2018

Prijs

40,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

Uzanne is éindelijk in het Nederlands vertaald

Meer info
Begrijpe wie kan, maar van de tien boeken over boeken en bibliofilie die de Franse aartsbibliofiel Octave Uzanne (1851-1931) geschreven heeft, was tot nu toe niets in het Nederlands vertaald. Daar komt nu verandering in. Schrijver Frans Willem Verbaas heeft vier verhalen over bibliofilie en bibliomanie vertaald in het Nederland en de jonge Gentse illustrator Stijn Felix heeft er pentekeningen bij gemaakt.

Deze uitgave is wegens het grote tekstvolume niet, zoals gebruikelijk is bij De Carbolineum Pers, met de hand gezet, maar digitaal, en is ook digitaal afgedrukt, op gevergeerd crème Conqueror papier. 116 blz., formaat A5, met acht pentekeningen en een portretfoto van Octave Uzanne.

Van de eerste oplage van 50 genummerde exemplaren is nog één exemplaar in volledig kalfsperkament beschikbaar (250 euro, plus 10 euro voor aangetekende verzending). De tweede druk, eveneens in 50 genummerde exemplaren, is gebonden in Hahnemühle papier (40 euro, plus 5 voor verzending). Alle exemplaren zitten in een beschermend schuifdoosje.

Voor boekbinders heb ik sets losse katernen beschikbaar, met twee extra blanco katernen, voor 30 euro plus 5 voor verzending.

Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen
Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen
Octave Uzanne - Bibliofiele verhalen
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren