Titel

Albert Verwey en het nieuwe Classicisme. De richting van de hedendaagsche poezie (1913) in zijn internationale context. (Albert Verwey et le Nouveau Classicisme) avec des resumes en francais et en anglais.

Schrijver
Uitgever

Groningen, J.B. Wolters, 1966. Ingenaaid. 115 p. + Stellingen.

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor in de Letteren aan de Rijksuniversiteit te Utrecht, op 27 mei 1966.

Meer info
Boek en Glas Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boek en Glas.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek en Glas
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek en Glas een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek en Glas vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek en Glas kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren