Titel

Katechismus der Natuur. Vier delen.

Schrijver
Uitgever

Wed. Loveringh en Allart, Amsterdam, 1778-1779. eerste - derde deel 2e druk, vierde deel 1e druk. Vier delen gebonden in kalfsleer, met [24] plaaten, XIII + [3] + 424 + [2] + 442 + [2] + 394 + [4] + 502 + 37 + [39] p.

Prijs

350,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

De predikant, natuurwetenschapper en opvoeder Martinet (Deurne 1729 - Amsterdam 1795) heeft met zijn 'Katechismus der Natuur' een enorme invloed gehad op de vorming van tienduizenden Nederlanders en ook (via vertalingen in bijna alle Europese tale...

Meer info
Boek en Glas Amsterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boek en Glas.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek en Glas
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek en Glas een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek en Glas vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek en Glas kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren