Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Titel

De hedendaagsche kookkunst of de wetenschap om lekker en goedkoop te eten en te drinken.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Van Goor Gouda, 1852

Prijs

95,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Derde druk. Geheel omgewerkt door J.P. Gros, eerste kok van wijlen Z.M. Willem I. Origineel uit 1852, geen herdruk.

Meer info
Met handleiding omtrent voorsnijden, bedienen aan tafel, enige tafel-menu's. Opgehelderd door houtsnee-figuren.
Beter Boek-Sumba Ommen

Aanbod van, historie, wetenschap en topografie. Goede boeken buiten het normale genre. Veel Overijssel historisch/bestuurlijk.

Nieuwste boeken vanBeter Boek-Sumba

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren