Titel

Le Manuscrit d'Etienne

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Oeuvre de Saint-Charles, Geraardsbergen, z.d. (1900?)

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Zeldzaam jeugdboek

Meer info
"Le Manuscrit d'Etienne (Hochedais). Souvenirs personnels et impressions intimes d'un jeune étudiant. Lille, Librairie Saint-Charles ; Grammont, Oeuvre de Saint-Charles". z.d. (1900?) Achteraan: Drukkerij Houdmont-Boivin, Brugge.

24 x 17 cm, vergulde uitgeverskartonnage met bloemmotief ; goede staat. Binnenwerk 102 blz. op houthoudend papier, de volblad illustraties zijn gedrukt op iets betere kwaliteit papier. Initialen en andere versiering in de tekst.

Katholiek jeugd- en prijsboek dat het verhaal vertelt van de jonge Franse seminarist Etienne Hochedais die samen met zijn broers de wapens opneemt tegen de revolutionaren en door hen ter dood wordt veroordeeld.

Zeldzaam werk, niet in Worldcat, slechts één exemplaar in openbare collecties (Kadoc Leuven) ; ik vind geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne
Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne
Etienne Hochedais - Le Manuscrit d'Etienne
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren