Titel

De wereld vergeten

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789028425408

Uitgever

Wereldbibliotheek

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, Paperback / softback, in zeer goede staat

Meer info
Bekroond met de Qué Leer-prijs voor de beste Spaanstalige roman van 2012.Blanca Perea, docent taalkunde aan een universiteit in Madrid, is een vrouw van midden veertig. Haar kinderen zijn het huis uit. Wanneer ze ontdekt dat haar man een kind bij een andere vrouw heeft verwekt, heeft ze het gevoel dat haar bestaan op instorten staat. Om tot zichzelf te komen vertrekt ze naar Californië. Hier werkt ze mee aan een project dat zich wijdt aan het documenteren van de nalatenschap van professor Fontana. Deze man heeft zijn leven lang onderzoek verricht naar de Camino Real, de historische route die de Spaanse missieposten in Californië omstreeks 1600 met elkaar verbond. Tijdens haar werk aan dit project ontmoet ze Daniel Carter, een aantrekkelijke collega én oud-student van Fontana. Door deze twee mannen, de een via zijn postume getuigenissen en de ander door zijn groeiende betrokkenheid, wordt Blanca een wereld ingezogen vol hervonden
De Boekerij Woudenberg

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekerij.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekerij
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekerij een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekerij vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekerij kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren